KONTAKTA OSS

hållbara energilösningar i Småland

BOKA ETT GRATIS HEMBESÖK

35 ÅRS ERFARENHET I BRANSCHEN

Linds & Källmans förstärker nuvarande varumärke med moderbolaget ENWELL

Linds & Källmans har varit en del av ENWELL sedan 2020. ENWELL är ett av Sveriges största företag inom hållbara energilösningar och är ett helägt dotterbolag till Vattenfall. Vi är ett helägt dotterbolag till Vattenfall och en del av Vattenfalls strategi att arbeta för fossilfrihet. Vi förstärker därför vårt nuvarande varumärke med ENWELL för att tydliggöra vårt erbjudande som trygg och komplett serviceleverantör av klimatsmarta energilösningar för hushåll och kommersiella fastigheter. Vi finns kvar i samma lokaler och vår kunniga personal fortsätter att erbjuda samma höga servicegrad och kvalitet på våra tjänster som du är van vid!

KONTAKTA OSS

MiniBoxBilder banner_mini_finansering_enwell

Finansiera värmepump

För att fler ska klara den initiala kostnaden när de investerar i effektivare uppvärmning erbjuds våra kunder en trygg och överskådlig finansieringslösning. Inget pantbrev eller liknande säkerhet behövs. Erbjudandet är så förmånligt att tre av fyra kunder väljer det.

LÄS MER

MiniBoxBilder banner_mini_bidrag_enwell

Bidrag för energieffektivisering

Du som äger och bor i ett småhus som värms med el, gas eller äldre (äldre än 10 år) luftluftvärmepump kan ha rätt till bidrag vid investering i mer energieffektiv uppvärmning. Bidraget avser delar av materialkostnaden förutsatt att installationen sköts av ett företag med F-skatt.

LÄS MER OM BIDRAGET

MiniBoxBilder banner_mini_rekrytering_enwell

Bli vår nästa kollega!

Vi är stolta över att vara en ledande installatör och serviceleverantör inom förnyelsebara energilösningar till villa- och fastighetsägare i Sverige. Vill du bidra till något större, en bättre framtid och själv få en god, trygg och långsiktig arbetsmiljö. Vi samarbetar med Vattenfall i våra rekryteringar och ser fram emot din ansökan!

Jobba hos oss

"Vi är en trygg och komplett serviceleverantör av klimatsmarta energilösningar för hushåll och kommersiella fastigheter"

ENWELL SMÅLAND
RING OSS GÄRNA PÅ 0140-38 61 30


VAD KAN VI HJÄLPA DIG MED?

Vänligen fyll i kontaktformuläret nedan så berättar vi mer om våra klimatsmarta lösningar.
Någon av våra representanter kontaktar dig.

smaland småland startsidan
Vad behöver du hjälp med?


Jag godkänner att ni hanterar mina personuppgifter. Läs om hur vi behandlar personuppgifter.

Built on Exego Publisher