KONTAKTA OSS

Poolvärmepumpar i Ydre & aneby

Längtar du efter avkopplande dopp på egen hand eller önskar du en skön samlingsplats för familj och vänner? Hur du badar bryr vi oss egentligen inte om. Däremot är hösten är den bästa tiden för att bygga pooler. Med vår långa kunskap ser vi alltid till att du får en pool som är en garanti för glädje och avkoppling oavsett behov.

Har du pool?
Uppgradera för bättre bad! Har du pool sedan tidigare? Vi kan hjälpa dig att uppgradera till en ny nivå, oavsett om du är ute efter tekniska detaljer, snyggare design eller smarta tillbehör. Det innefattar exempelvis sandfilter, värmeväxlare, massagestation, UV-rening eller automatisk övervakning av vattenkvaliteten. Med våra lösningar kan du unna dig några extra grader i poolen även när utetemperaturen sjunker, eller förhöja det visuella intrycket med exempelvis vår stilrena och behagliga LED-belysning i olika färger. Nedan ser du en del av våra högkvalitativa tillbehör som kan ge dig ett bättre liv vid poolen.

KONTAKTFORMULÄR

Ekonomiskt, miljövänligt och flexibelt

Marknadens effektivaste (fungerar även vid minusgrader) och tystaste värmepump Inverter gör ditt poolägande mer ekonomiskt. Våra cirkulationspumpar och pooltäckning är andra faktorer som bidrar till att göra badlösningen så energisnål som möjligt. Vilken form och vilka designdetaljer ska din pool ha? Vi erbjuder allt som passar just dig.

Perfekt tempererat vatten med poolvärmepump
Bra pooler ska leverera den sköna känslan av att alltid kunna glida ner i perfekt tempererat vatten. Men under ytan ska det också finnas en kvalitet som gör poolen hållbar, miljövänlig och ekonomisk. Det ser vi alltid till att du får. Våra pooler byggs av lösningar från Pahléns som är en mångårig aktör med svensktillverkade produkter. Därmed kan vi erbjuda dig en pool som gör badsäsongen lång och poolägandet bekymmersfritt.

Poolvärmepumpar är hållbara och smidiga
Våra pooler och detaljer är av högsta kvalitet och produkterna är tillverkade i brons, titan och rostfritt syrafast stål, istället för plast. Alla delar har har anpassats till vårt stränga vinterklimat för lång hållbarhet och många bad. Vi hjälper med dig goda råd, sätter ihop ett poolpaket som passar dina behov och erbjuder utrustning som gör att din pool nästan sköter sig själv. Exempelvis kan våra automatiska pooldammsugare göra rengöringen mycket enkel och smidig.

"Poolvärmepumpar ger ovanligt badvänliga pooler"

ENWELL SMÅLAND
RING OSS GÄRNA PÅ 0140-38 61 30


VAD KAN VI HJÄLPA DIG MED?

Vänligen fyll i kontaktformuläret nedan så berättar vi mer om våra klimatsmarta lösningar.
Någon av våra representanter kontaktar dig.

smaland småland poolvärme
Firstname
Phone
Namn *
E-post
Telefonnummer *
Gatuadress inkl. gatunummer
Postnummer *
Postort
Vad behöver du hjälp med?
Meddelande

Samtycke *
Jag godkänner att ni hanterar mina personuppgifter. Läs om hur vi behandlar personuppgifter.