KONTAKTA OSS

Vi är specialister på fastigheter av hållbara energilösningar

BOKA ETT GRATIS HEMBESÖK

Bergenergi i större fastigheter

IVT Geo är en värmepump med banbrytande teknik som minskar dina värmekostnader. Det viktigaste skälet att välja den är faktiskt storleken. Vi har tillverkat IVT Geo i åtta olika effektstorlekar, fyra med stående chassi och fyra med liggande. Du kan ansluta värmepumpen från flera håll, vilket ger dig en smidigare och enklare installation. Vi kan sätta ihop en lösning som passar behoven för varje enskild fastighet. Och eftersom du betalar för precis det du behöver blir investeringskostnaden lägre, och besparingen högre.

KONTAKTFORMULÄR

Ny teknik för bergenergi

IVT Geo är utvecklad i en ny teknik för att generera värme och varmvatten till lägsta möjliga kostnad. Vi har uteslutande använt oss av de senaste komponenterna för att skapa en värmepump med högsta möjliga prestanda. IVT Geo har fått en ny kylkrets, en tandemkompressor och asymmetriska värmeväxlare. Dessutom är det den första värmepumpen med insprutningsteknik och kylkretsen styrs av en nyutvecklad mjukvara (RMC-Refrigerant Management Control) för optimal driftsekonomi. Varmvattenproduktionen har också utvecklats för att möta högt ställda krav. Samtliga modeller ger en framledningstemperatur på 68 grader oavsett effektuttag – i princip behövs ingen tillskottsvärme alls. IVT Geo är en högeffektiv fastighetsvärmepump med bibehållet höga COP- och SCOP-värden oberoende av effektuttag.

5 års garanti på din värmepump
Våra värmepumpar för fastigheter har 5 års garanti. Garantin ingår som en del i en serviceplan som säkerställer kvalité, funktion, besparing och livslängd.

"En flexibel värmepump i åtta effektstorlekar"

ENWELL SMÅLAND
RING OSS GÄRNA PÅ 0140-38 61 30

Engsholms Slott
Slotet har nyligen installerat en värmepumpsanläggning levererad av ENWELL. En smart investering både ekonomiskt och miljömässigt. Med ny teknologi för övervakning och styrning kan slottet hållas varmt på ett sätt som dom inte upplevt på 30 år. Se kundcase nedan.

Sjöviks folkhögskola
Här nedan berättar Jonas från Sjöviks folkhögskola om bergvärmeinstallationen levererad av ENWELL. Skolan har nu en estetiskt tilltalande, miljövänlig och modern anläggning som de känner är en bra investering. Se kundcase nedan.


VAD KAN VI HJÄLPA DIG MED?

Vänligen fyll i kontaktformuläret nedan så berättar vi mer om våra klimatsmarta lösningar.
Någon av våra representanter kontaktar dig.

smaland småland fastigheter
Firstname
Phone
Namn *
E-post
Telefonnummer *
Gatuadress inkl. gatunummer
Postnummer *
Postort
Typ av produkt
Vad behöver du hjälp med?
Meddelande

Samtycke *
Jag godkänner att ni hanterar mina personuppgifter. Läs om hur vi behandlar personuppgifter.