KONTAKTA OSS
ToppBanner banner_kyla/>

 luftkonditionering i småland

BOKA ETT GRATIS HEMBESÖK

Kyla och air condition (AC) i Småland

Under varma sommarperioder kan det bli för varmt inne, speciellt om solen ligger på, apparater alstrar värme och effekten av att vädra är minimal. Både sömn och välbefinnande ökar vid behagligare inomhustemperaturer och efterfrågan på AC har ökat i Sverige de senaste åren. En modern kylanläggning förbättrar också luftkvaliteten genom att avfukta och filtrera bort partiklar som allergener och bakterier.

AC fungerar så här

En köldvätska transporteras runt i ett kylsystem och genom att ändra trycket på vätskan kan den absorbera värme i ena delen av systemet och avge värme i andra delen. För att öka trycket på vätskan används en kompressor. När tryck och temperatur stiger övergår vätskan i gasform, den komprimerade gasen leds till en kondensor där värmen avges. Kondensorn ska därför placeras utanför utrymmet som ska kylas ner. När värmen avgetts återgår köldmediet till vätskeform och leds till AC-systemets expansionsventil som sänker trycket och temperaturen på vätskan.

Anpassad lösning ger AC-installation till rätt kostnad
Genom att först analysera vilka behov och förutsättningar som finns kan vi erbjuda en väl anpassad lösning. Rätt typ av kylanläggning är mest prisvärt i längden och ett behagligt inomhusklimat är snudd på ovärderligt under de hetaste sommardagarna. Hör av dig för kostnadsfri rådgivning så tar vi fram bästa lösningen för just dina förutsättningar.

 

"Luftkonditionering fungerar oftast enligt samma princip som ett kylskåp och en värmepump"

ENWELL SMÅLAND
RING OSS GÄRNA PÅ 0140-38 61 30

AC för dig som företagare

Människor trivs bättre i ett behagligt inomhusklimat: Prestationsförmågan sänks och risken för ohälsa ökar vid höga inomhustemperaturer. Luftkonditionering är bra för både personal och kunder.

AC i ditt hem

Skaffa skön svalka när den som bäst behövs. AC i sovrummet eller fritidshuset för bättre sömn och återhämtning.

Enwells personal gör jobbet

Våra installatörer är både kunniga och professionella, de har även lång erfarenhet av att installera AC och värmepumpar.


VAD KAN VI HJÄLPA DIG MED?

Vänligen fyll i kontaktformuläret nedan så berättar vi mer om våra klimatsmarta lösningar.
Någon av våra representanter kontaktar dig.

smaland småland kyla
Firstname
Phone
Namn *
E-post *
Telefonnummer *
Gatuadress inkl. gatunummer
Postnummer *
Postort
Typ av produkt
Vad behöver du hjälp med?
Meddelande

Samtycke *
Jag godkänner att ni hanterar mina personuppgifter. Läs om hur vi behandlar personuppgifter.