logo
phone logo
ToppBanner banner_solceller_enwell_everodselbyra/>

 SOLCELLsinstallationer i småland

BOKA ETT GRATIS HEMBESÖK

SOLCELLER i Småland

Vi installerar trygga och säkra solcellsinstallationer anpassade efter dina förutsättningar och behov. Solcellsanläggningarna håller högsta kvalitet, i allt från material och installation till driftsäkerhet. Vi har valt att samarbeta med ledande tillverkare av växelriktare för högsta säkerhet och trygghet. Våra egna solcellsexperter ger dig trygghet före, under och efter installationen. Solcellspaneler saknar helt rörliga delar som slits, kärvar eller går sönder. Detta gör att anläggningen behöver minimalt med service och underhåll samtidigt som driftsäkerheten är oslagbar. Någon speciell rengöring av paneler är normalt inte nödvändigt. Snö och regn räcker oftast. Dessutom är en solcellsanläggning tyst och miljövänlig. Livslängden på panelerna beräknas till minst 30 år, sannolikt 40-50 år. En lyckad solcellsinstallation ställer höga krav på såväl estetik som funktion. Stor vikt läggs vid att maximera solelproduktionen på relativt liten yta och samtidigt uppnå en estetiskt tilltalande installation. Med vår långa erfarenhet och expertkunskap, samt ett brett utbud av takinfästningar, solpaneler, växelriktare och annan kringutrustning kan vi oftast överträffa våra kunders förväntningar på alla dessa områden.

KONTAKTFORMULÄR

Därför gör vi hembesök

Alla fastigheter och hus har olika förutsättningar när det gäller produktionen av el från solenergi. Det finns ingen generell lösning som passar bäst överallt, utan det är viktigt att titta på de unika förutsättningarna för varje ställe. Därför vill vi alltid göra hembesök innan vi offererar en solcellsanläggning.

• Tillsammans går vi noggrant igenom förutsättningarna.
• Vi hittar en optimal lösning för just din fastighet.
• Efter besöket får du en offert.
• Under hela projektet har vi en dialog.

Kvalifikationer
Vi garanterar att den personal som sätts att utföra olika arbetsuppgifter har de kvalifikationer och certifikat som krävs för detta. Vi använder i stort sett alltid egen personal för att utföra våra installationer och bygger på detta sätt kontinuerligt vidare på vår samlade erfarenhet med målet att hitta de lösningar som är tekniskt och ekonomiskt bäst för våra kunder. Trygghet och säkra installationer är viktiga värdeord för oss. Vi har alla certifieringar och utbildningar som krävs, och tar ansvar för hela arbetet: från rådgivning och kalkyl, till montering och service.

Lagring
Din solcellssanläggning kan kompletteras med ett batteri för att lagra din överproduktion. Solcellerna producerar mest energi på dagen, men hushållens behov av energi är störst på morgonen och eftermiddagen. Din överproduktion kan du antingen sälja eller lagra i ett eget batteri för att sedan använda den när den behövs bäst och när elkostnaden är som högst. För dig som har effektabonnemang, som blir allt vanligare när elleverantörerna vill jämna ut elförbrukningen och ta bort effekttopparna på nätet, så kan du undvika dina effekttoppar genom att sprida ut din förbrukning under dygnet och därmed undvika en högre effekttariff.

"Solceller till hus och fastigheter blir alltmer efterfrågat, soltimmarna ger möjlighet till extra bra lönsamhet"

ENWELL SMÅLAND
RING OSS GÄRNA PÅ 0140-38 61 30

KUNDCASE

Ta del av berättelser från några av våra kunder. Våra kunders upplevelse är vårt viktigaste uppdrag.


VAD KAN VI HJÄLPA DIG MED?

Vänligen fyll i kontaktformuläret nedan så berättar vi mer om våra klimatsmarta lösningar.
Någon av våra representanter kontaktar dig.

smaland småland solceller
Firstname
Phone
Namn *
E-post *
Telefonnummer *
Gatuadress inkl. gatunummer
Postnummer *
Postort
Typ av produkt
Meddelande

Samtycke *
Jag godkänner att ni hanterar mina personuppgifter. Läs om hur vi behandlar personuppgifter.