KONTAKTA OSS

hållbara energilösningar i Småland

BOKA ETT GRATIS HEMBESÖK

35 ÅRS ERFARENHET I BRANSCHEN

Linds & Källmans förstärker nuvarande varumärke med moderbolaget ENWELL

Linds & Källmans har varit en del av ENWELL sedan 2020. ENWELL är ett av Sveriges största företag inom hållbara energilösningar och är ett helägt dotterbolag till Vattenfall. Vi är ett helägt dotterbolag till Vattenfall och en del av Vattenfalls strategi att arbeta för fossilfrihet. Vi förstärker därför vårt nuvarande varumärke med ENWELL för att tydliggöra vårt erbjudande som trygg och komplett serviceleverantör av klimatsmarta energilösningar för hushåll och kommersiella fastigheter. Vi finns kvar i samma lokaler och vår kunniga personal fortsätter att erbjuda samma höga servicegrad och kvalitet på våra tjänster som du är van vid!

KONTAKTA OSS

MiniBoxBilder banner_mini_finansering_enwell

ENWELL'S Broschyrer

Den genomsnittlige svensken har ett koldioxidutsläpp på över fem och ett halvt ton per år. Låter det tungt? Ett återkommande tips är att låta skrivaren vila och istället läsa på mobilen, datorn eller paddan. Bekanta dig med våra broschyrer för repektive tjänst här: (du kan även ladda ned våra broschyrer direkt på din dator om du önskar).

LÄS MER

MiniBoxBilder banner_mini_bidrag_enwell

Bli vår nästa kollega!

Vi är stolta över att vara en ledande installatör och serviceleverantör inom förnyelsebara energilösningar till villa- och fastighetsägare i Sverige. Vill du bidra till något större, en bättre framtid och själv få en god, trygg och långsiktig arbetsmiljö. Vi samarbetar med Vattenfall i våra rekryteringar och ser fram emot din ansökan! Bli en del av ENWELL.

Jobba hos oss

MiniBoxBilder banner_mini_rekrytering_enwell

KONTAKTA OSS

ENWELL Linds & Källmans i Småland erbjuder flera olika energilösningar för villor, fritidshus och fastigheter. Bland produkterna finns bergvärmepumpar och andra värmepumpslösningar, som luftvärmepumpar och frånluftsvärme. Dessutom erbjuder vi solceller för hustak och laddboxar till elbilar. Hör av er till oss så hjälper vi dig!

KONTAKTA OSS

"Vi är en trygg och komplett serviceleverantör av klimatsmarta energilösningar för hushåll och kommersiella fastigheter"

ENWELL SMÅLAND
RING OSS GÄRNA PÅ 0140-38 61 30


VAD KAN VI HJÄLPA DIG MED?

Vänligen fyll i kontaktformuläret nedan så berättar vi mer om våra klimatsmarta lösningar.
Någon av våra representanter kontaktar dig.

smaland småland startsidan
Vad behöver du hjälp med?


Jag godkänner att ni hanterar mina personuppgifter. Läs om hur vi behandlar personuppgifter.

Built on Exego Publisher